Om Slipstrøm

Hvad er vi

Slipstrøm er et konsulenthus fra Risskov ved Aarhus, som arbejder med organisations- og kulturudvikling i samarbejde med danske efterskoler og højskoler. Vi hjælper skoler med at optimere sig selv og finde deres egen identitet i hurtigt foranderlige omgivelser, så de kan give deres elever den bedst mulige oplevelse.
Vi har selv sammensat et team, der har mange års erfaring fra både den private, den offentlige og den foreningsmæssige sektor, og vi tilbyder vores kunder meget attraktive samarbejdsmodeller i økonomisk øjenhøjde.

Der er et voksende behov for, at mennesker i højere grad begynder at benytte hinandens kompetencer i en verden, som bliver mere og mere kompleks. Vi kan ikke være eksperter på alle de områder, som hurtigt udvikler sig, og ej heller have tid til at blive det. I Slipstrøm mener vi derfor, at samarbejde mellem grupper med lærte ekspertiser er den bedste løsningsmodel til fortsat at udvikle sig og nå sine mål.

Hvis du ønsker at høre mere om Slipstrøm er du velkommen til at kontakte os. Vi kommer også gerne til en uforpligtende samtale på din skole, hvor I kan få en dybere forståelse af hvad Slipstrøm kan hjælpe jeres organisation med.

Mission

Slipstrøm skaber high-performance teams

Vision

Vi gør det sammen

Hvem er vi

Flemming Munch

Adm. direktør & partner
fm@slipstrøm.dk
71 72 70 81

CV

Rune Kaagaard

Partner & analyse
rk@slipstrøm.dk
23 40 30 45

CV

Lars Madsen

Partner & konsulent
lm@slipstrøm.dk
51 88 15 64

CV

Rasmus Sønnichsen

Partner
rs@slipstrøm.dk
28 43 87 18

CV

Cathrine Fly

Kommunikation
61 36 33 79

CV

Jakob Mikkelsen

Analyse & ekstern konsulent
20 40 87 18

CV